A+ A A-

Muftija zenički se susreo sa delegacijom MUP-a ZE-DO kantona

Povodom paljevine vozila Medžlisa IZ Žepče, koja se dogodila u subotu 20.02.2010. godine, na poziv muftije zeničkog mr. Ejub ef. Dautovića, u utorak 23.02.2010. godine u posjeti Muftijstvu zeničkom boravila je delegacija Ministarstva unutarnjih poslova ZE-DO kantona, na čelu sa ministrom gosp. Azizom Brotlijom. Pored ministra Brotlije u posjeti Muftijstvu zeničkom bili su policijski komesar gosp. Fahrudin Bečirović i komandir specijalne jedinice MUP-a ZE-DO kantona gosp. Semir Šut.

IMG_5078

Ministar i policijski komesar upoznali su muftiju sa dosadašnjim rezultatima istrage i naporima koje policija čini na rješavanju ovog slučaja.

Muftija je od predstavnika MUP-a ZE-DO kantona zatražio da se učine dodatni napori na razotkrivanju i rasvjetljavanju gore navedenog slučaja.

Muftija zenički je povodom paljevine vozila Medžlisa IZ Žepče u subotu 20.02.2010. godine boravio u zvaničnoj posjeti ovom Medžlisu, gdje se tom prilikom sastao sa predsjednikom IO Medžlisa gosp. Arminom Bećom, u čijem je dvorištu izvršena pomenuta paljevina i glavnim imamom Izet ef. Efendićem.