A+ A A-

Pokrenut novi forum web-portala Rijaseta

Znak-IZ

Web-portal Rijaseta Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini je, u želji da unaprijedi i poboljša postojeće usluge svojih posjetilaca, stavio u funkciju reorganizirani forum.  Cilj ovog foruma, kao i mnogih drugim foruma, jeste omogućavanje međusobnog dijaloga, razgovora, razmjene stavova, mišljenja i iskustava posjetilaca. Također, očekivanja su da posjetioci ponude što kvalitetnije rasprave, sugestije i prijedloge za rad organa i ustanova Islamske zajednice i na taj način budu kreativni i konstruktivni članovi i prijatelji Islamske zajednice.

Stoga želimo pozivati članove Islamske zajednice, muslimane Bošnjake koji imaju vremena i mogućnosti, znanja i energije  da se aktivno uključe u diskusije i time  doprinesu unapređenju i kvalitetu foruma i rada Islamske zajednice. Rijaset Islamske zajednice svako vaše mišljenje i prijedlog najozbiljnije uzima u razmatranje, i istinski vam je zahvalan na trudu, idejama i zajedničkom kreiranju sadašnjosti i budućnosti našeg zajedničkog emaneta oličenog u Islamskoj zajednici.

Registracija je jednostavna. Zahtjeva aktivaciju i potvrdu registracije putem e-mail adrese korisnika. Korisnici koji su već bili registrirani na forumu, potrebno je da se ponovo registriraju, zbog toga što je došlo do kompletne reorganizacije i uspostave novog sistema koji je vezan za forum.

Forumu možete pristupiti ovdje: Forum