A+ A A-

Imami i svećenici - nogometaši u humanitarnoj misiji "Za dječji osmijeh"

nogomet-lopta1Pod geslom "Za dječji osmijeh", a pod pokroviteljstvom Vlade Tuzlanskog kantona/županije i Općine Tuzla, u četvrtak 30. 10. u 14,00 sati na gradskom stadionu Tušanj u Tuzli bit će odigrana humanitarna nogometna utakmica između ekipa imama Tuzle i katoličkih svećenika Bosne i Hercegovine.

Utakmica je humanitarnog karaktera i sav prihod od prodaje ulaznica i od sponzora bit će predat Domu za djecu bez roditeljske skrbi i Udruženju djece sa posebnim potrebama koje će predstavnici ekipa zajednički posjetiti u 13,00 sati prije odigravanja utakmice.

Nakon utakmice u Kristalnoj dvorani hotela Tuzla bit će organiziran zajednički objed i prigodno druženje vjerskih službenika/nogometaša, sponzora i pokrovitelja te štićenika domova. Za ovu nogometnu utakmicu otiskani su i prigodni plakati i 5.000 ulaznica po cijeni od 5 KM.

Utakmici će prisustvovati i gospodin Miroslav Ćiro Blažević, izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, koji će za tu prigodu izvesti početni udarac.

U poluvremenu utakmice na stadionu Tušanj okupljenima će se obratiti predstavnici pokrovitelja Vlade Tuzlanske županije i Općine Tuzla.

(kta)