A+ A A-

PRVI BAJRAMSKI TURNIR U NOGOMETU ISPRED ZAGREBAČKE DŽAMIJE

     Na prvom bajramskom turniru ispred Zagrebačke džamije, održanom u subotu 20. 10. 2007., po hladnom vremenu okupilo se 75 natjecatelja u 10 ekipa u seniorskoj kategoriji, te 28 natjecatelja u 4 ekipe u mlađoj kategoriji. Čak ni hladno vrijeme koje je stalno prijetilo s kišom nije spriječilo da se ljubitelji nogometa okupe u velikom broju.

     Momčadi su se počele skupljati već oko 10.30 kada su prvo odigrane utakmice za mlađe uzraste, a onda oko 12.00 počeo je glavni dio turnira s utakmicama prvog kola seniorskih ekipa.
     Na turniru je ukupno odigrano 12 službenih utakmica. Na kraju su u juniorskoj kategoriji pobjedom u finalu slavili Kozari putevi, a u seniorskoj kategoriji ekipa Džennet koja je sa 6:3 pobjedila ekipu NK Nur.

bajramski turnir2
Jedna od ekipa učesnica na turniru

     Posebno nam je drago istaknuti gostovanje ekipe OKM iz Siska koji su nažalost izgubili u prvom kolu. Iako su došli u nepotpunom sastavu, pružili su otpor i tek izvođenjem kaznenih udaraca ispali iz daljnjeg natjecanja od ekipe Loleki iz zagrebačkog kvarta Vrbik.
     Pobjedničkim ekipama su uručeni pehari, a za igrača turnira je proglašen playmaker iz ekipe NK Nur Admir Kučuković.
     Svi koji su došli gledati ili sudjelovati u ovom sportskom druženju mogli su uživati u zaista lijepom nogometno natjecanju.

(www.okm.com.hr)