A+ A A-

MUSLIMANSKA OLMADINA ZAGREBA POKRENULA SVOJU WEB STRANICU

     Muslimanska omladina Zagreba ovih dana je stavila u funkciju svoju web stranicu na kojoj se prezentiraju njihove aktivnosti i rad.

     Na početnoj stranici ističe se zahvalnost na finansijskoj podršci Islamskoj zajednici Zagrebačkog džemata, dok je koncept stranice rezultat vizije članova Omladinskog kluba muslimana (OKM-a). U nastavku se naglašava da "naslovna stranica prikazuje Zagrebačku džamiju u njenom prepoznatljivom stilu koja figurira u sredini dok kaligrafski simbol s desne strane predstavlja naš pozdrav Es-selam. Ovakav koncept izabran je da bude prepoznatljivi dio naše stranice i samog OKM-a u budućnosti."

     Prema zamišljenom konceptu stranica će odražavati rad brojnih sekcija: humanitarna sekcija, dramska sekcija, novinarstvo, folklor, poduke, sport, kreativna sekcija, projekcijska sekcija, bibliotekarastvo.

okm_zagreb

     Adresa web stranice je http://www.okm.com.hr. Čestitajući im na ovom iskoraku, želimo im uspješan i plodonosan rad.

     Također kažimo i da već prepoznatljivi ženski hor Zagrebačke džamije "Arabeske", osnovan 1993. god., koji djeluje pri Islamskom centru u Zagrebu, ima svoju web stranicu: http://www.arabeske-zagreb.com