A+ A A-

Počeli poslovni susretni privrednika u Kuala Lumpuru

Malezijska korporacija za unapređenje međunarodne trgovine (MATRADE) u okviru 8. međunarodnog halal sajma u Maleziji (MIHAS 2011) organizirala je poslovne susrete privrednika iz cijelog svijeta sa privrednicima Malezije. IBM Programe, kako nosi naziv ovaj događaj, trajat će dva dana, 05. i 06. april 2011. godine, a održat će se u MATRADE Exhibiton Centre u Kuala Lumpuru.  

IBM_program_susreti

Poslovni susreti privrednika je jedinstvena prilika da se na jednom mjestu u toku dva dana upoznaju, razmjene i unaprijede poslovne ideje među privrednicima dvaju zemalja. Također, poslovni susreti predstavljaju dobru podlogu za razvijanje poslovnih aktivnosti i ostvarenje poslovnih uspjeha.

Na privrednim susretima učestvuje oko 500 privrednika iz raznih zemalja svijeta, gdje se u prosjeku organizira 7000 sastanaka. Za sve učesnike poslovnih susreta organizator je obezbijedio besplatan smještaj u hotelu.

Jedini učesnici iz BiH, su predstavnici kompanije MS Alem doo iz Bosanske Krupe, koji će imati priliku da se susretnu i razmjene poslovne ideje sa mnogobrojnim privrednicima iz Malezije.  

Poslovni susreti se završavaju učešćem privrednika na svečanom otvorenju i posjetom najvećem halal sajmu u svijetu,  8. međunarodnom halal sajmu u Maleziji -MIHAS 2011 koji će trajati od 6.do 9. aprila 2011. godine.

(www.halal.ba)