Logo

Prva halal certificirana catering kuća u Hrvatskoj

  • Published in
  • Kategorija: Aktuelno
  • Štampa

Dana 26.03.2013. Zvona usluge d.o.o. postala je prva halal certificirana catering kuća u Republici Hrvatskoj. Svečana dodjela certifikata za završen program implementacije halal norme HRN BAS 1049:2010 održana je u prostorijama Mešihata Islamske zajednice u Republici Hrvatskoj.

Zvona usluge d.o.o. kroz 20-to godišnje bogato iskustvo stvorila je prepoznatljivo ime među pružateljima usluga cateringa kao i korporativnog ugostiteljstva.

Svečanoj dodjeli prethodio je halal certifikacijski audit tj. provjera uvjeta pripreme i posluživanja halal jela te kontrola za sve sirovine koji su dobiveni od halal certificiranih dobavljača, a koriste se u pružanju usluga hrane i pića, cateringa.

prv-hal-cat-kuc-hrv-03-2013-1

Svečanosti su prisustvovali predstavnici i zaposlenici Zvona usluga d.o.o. kao i predstavnici i zaposlenici Centra za certificiranje halal kvalitete i Mešihata islamske zajednice u RH. Halal certifikat direktorici Zvona usluga d.o.o., gospođi Đurđi Protić svečano je uručio izaslanik muftije mr. sc. Nermin ef. Botonjić, tajnik Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj koji je istaknuo značaj konzumiranja zdrave i kvalitetne hrane te veliki značaj toga što smo dobili prvi halal certificirani catering servis u Hrvatskoj.

Prisutnima se također obratio i g. Nermin Merdžanović, predsjednik Upravnog odbora Centra te tom prilikom izrazio zadovoljstvo uspješne suradnje istaknuvši sve veći značaj halala u Hrvatskoj. Rukovoditelj Centra g. Aldin Dugonjić istaknuo je kako dobiveni halal certifikat upotpunjuje poslovnu kvalitetu usluga Zvone a time i njihovu spremnost da se udovolji zahtjevima potrošača halal proizvoda.

Završnu riječ imala je gospođa Đurđa Protić, direktorica tvrtke koja je tom prilikom naglasila da Hrvatska zaista ima kvalitetne prehrambene proizvode što je glavno u njihovom poslu a halal certifikat će im pomoći da to i pokažu drugima.

Centar za certificiranje halal kvalitete Islamske zajednice u Hrvatskoj

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.