Logo

Zahvalnica JU "Penzionerski dom sa stacionarom" Uredu za društvenu brigu Rijaseta Islamske zajednice

  • Published in
  • Kategorija: Rijaset
  • Štampa

02 10 2023 02 ured za drustvenu brigu zahvalnica

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba, JU "Penzionerski dom sa stacionarom" Zaničko-dobojskog kantona je uručio zahvalnicu Uredu za društvenu brigu Rijaseta Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini.

Zahvalnica je dodijeljena u okviru obilježavanja desete godišnjice ove ustanove, a u objašnjenju je navedeno da je Ured za društvenu brigu pružao pomoć i podršku njenom radu.

U ime Ureda zahvalnicu je preuzela zamjenica rukovodioca mr. Emina Bešlija, u čijoj pratnji je bila stručna saradnica Amela Brdar.

Mr. Bešlija se prilikom preuzimanja osvrnula na prethodnu saradnju, te pohvalila aktivnosti i program ove ustanove.

JU „Penzionerski dom sa stacionarom“ Zeničko-dobojskog kantona je ustanova koja obavlja djelatnost socijalne zaštite u ustanovi sa smještajem, što uključuje određeni stupanj zdravstvene njege za osobe koje su zbrinute i smještene u ovoj ustanovi, kaoi za osobe kod kojih je završeno liječenje u zdravstvenim ustanovama.

Penzionerski dom se bavi pružanjem usluge smještaja, prehrane, zdravstvene njege i higijene za starije osobe, kao i organiziranjem drugih aktivnosti ovisno o potrebama i željama korisnika.

(Preporod.info)

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.