Promo banner

A+ A A-

Donacija IPF-a iz Bihaća za izgradnju Studentskog doma FIN-a

donacija-ipf-fin-2010Predstavnici Islamskog pedagoškog fakulteta u Bihaću posjetili su 15. 9. tekuće godine Fakultet islamskih nauka u Sarajevu. Uvaženu delegaciju sačinjavali su: prof. dr. Muharem Štulanović, dekan, članovi Upravnog odbora Hasan-ef. Makić, bihaćki muftija i prof. dr. Fuad Sedić i Hamdija Nesimović, sekretar Fakulteta.

Drage goste primili su prof. dr. hfz. Fadil Fazlić, prodekan za finansije, prof. dr. Enes Karić, direktor Studentskog doma u izgradnji, prof. dr. Murat Dizdarević, član UO, prof. dr. Mehmed Kico i doc. dr. Zuhdija Hasanović, prodekan za nastavu.

Nakon razmjene informacija o nastavnim i vannastavnim aktivnostima gosti su iskoristili priliku i iskazali svoju podršku izgradnji Studentskog doma uručujući i značajan novčani prilog. Uz zahvalnost gostima na financijskoj potpori prof. dr. Enes Karić je upoznao prisutne da su aktivnosti na prikupljanju dokumentacije u završnoj fazi, da se uskoro očekuje dobivanje građevinske dozvole što bi značilo i početak radova na samom gradilištu.

Cijenjenim gostima se, također, zahvalio prof. dr. hfz. Fadil Fazlić ističući nadanje da će saradnja među fakultetima biti intenzivnija i plodonosnija.

(www.fin.ba)