A+ A A-

Delegacija MIZ-e Jajce u posjeti JPU Dječiji vrtić ''Bare'' Jajce

U ponedjeljak, 05. marta 2012. godine, delegacija MIZ-e Jajce, posjetila je JPU Dječiji vrtić ''Bare'' Jajce. Ispred MIZ-e Jajce bili su glavni imam - Ramiz ef. Bećirović i Enijal Žužo - član Izvršnog odbora.

Toplu dobrodošlicu i lijep prijem učinila je direktorica JPU Dječiji vrtić ''Bare'', g-đa Brankica Jakešević i sekretarica, g-đa Svjetlana Blažević. Tokom posjete prisutni su upoznati o radu ove predškolske odgojno-obrazovne ustanove, radnom kolektivu, broju djece koja pohađaju vrtić i drugim važnim aktivnostima. Glavni imam MIZ-e Jajce, Ramiz ef. Bećirović, je čestitao na dobrim rezultatima i poželio da i ubuduće nastave s marljivim i aktivnim radom. Također, predstavnici medžlisa su iskazali da ova ustanova ima ''otvorena vrata'' za sve djelatnike vrtića a posebno djeca koja pohađaju vrtić - budući da je obostrani interes lijep odgoj i obrazovanje najmlađih članova zajednice.

jajce-vrtic-03-2012

Predstavnici Medžlisa su obišli prostorije vrtića i iskoristili priliku da se sretnu s vrijednim odgajateljima i polaznicima ove predškolske ustanove. Nadamo se da će ovo biti početak aktivne saradnje između ove dvije institucije.

Enijal  Žužo