A+ A A-

Halal certifikat za Pašku Siranu d.d.

Dana 11.08.2011. organizirana je dodjela halal certifkata za tvrtku Paška Sirana d.d. u prostorijama tvrtke na otoku Pagu.

Tajnik Centra g. Aldin Dugonjić je otvorio svečanost uručenja halal certifikata objasnivši ukratko korake procesa certificiranja halal kvalitete u Paška Sirana d.d. nakon koje je obznanio odluku Upravnog odbora Centra za certificiranje halal kvalitete o dodjeli halal certifikata i pozvao doc.dr.sc. Aziza Hasanovića, ravnatelja Centra, da uruči halal certifikat.

halal-paska-sirana-2011

Dr. Hasanović je ovom prilikom istakao kako danas sa ponosom možemo reći da je jedan od najboljih sireva na svijetu halal i kako zasigurno ovakav jedan brend i kvaliteta imaju mjesto na najbrže rastućem tržištu u svijetu.

Čestitajući dobitniku ravnatelj je ujedno iskazao dobrodošlicu u „halal obitelj" u Hrvatskoj.

U ime Paške Sirane d.d. halal certifikat je primio direktor g. Ante  Oštarić koji se zahvalio na dobroj suradnji Centra i tvrtke koja je rezultirala upravo današnjim certifikatom na koga smo posebno ponosni, s kojim potvrđujemo kvalitetu našeg proizvoda i od kojeg puno očekujemo u osvajanju novih tržišta na kojima već postoji interes za našim proizvodima.

Na kraju svečanosti dodjele halal certifikata ravnatelj Centra dr. Hasanović je uručio certifikate za interne auditore halal kvalitete koji su uspješno implementirali zahtjeve halal standarda BAS 1049:2010.

Certificirani proizvodi:

1. Paški sir

2. Sir Pramenko

3. Sir Dalmatinac

4. Sir Trapist

5. Sir Primorac

6. Sir Mediterano