Promo banner

A+ A A-

Dodijeljen halal certifikat Zdenka sirevima

Dana 01.07.2011. u prostorijama Centra za certificiranje halal kvalitete organizirana je dodjela halal certifkata za Zdenku mliječni proizvodi d.o.o.

Halal certifikat uručio je doc.dr.sc. Aziz Hasanović ravnatelj Centra koji je ovom prilikom istakao kako od sada sa zadovoljstvom možemo reći da su i poznati Zdenka sirevi halal te kako je ovo trideseti halal certifikat koji dodjeljuje Centar za certificiranje halal kvalitete.

halal-certifikat-zdenka

U ime Zdenka d.o.o. halal certifikat je primio predsjednik Uprave gospodin Željko Gatjal u pratnji gospodina Đure Mišanovića člana Uprave za proizvodnju. Primajući halal certifikat g. Gatjal je ovom prilikom istakao kako je Zdenka d.o.o. u zadnjih nekoliko godina puno investirala u nove tehnologije kako bi njeni proizvodi bili kvalitetniji i konkurentniji na tržištu te kako sa ovim certifikatom potvrđuju dodatnu kvalitetu svojih proizvoda sa željom za osvajanjem novih tržišta koja su do sada bila neosvojiva.

Još od davne 1897. godine kada je osnovana, Zdenka je prvenstveno poznata kao domaća i kvalitetna. To su vrijednosti koje svi mi prepoznajemo u jedinstvenom okusu Zdenka sireva. Sireva stvaranih s ljubavlju, od najfinijega domaćeg mlijeka, uvijek po istoj recepturi.

Certificirani proizvodi:
ZDENKA Classic
ZDENKA Light
ZDENKA Specijal
ZDENKA Sandwich
ZDENKA Čardaš
ZDENKA Šampinjon
ZDENKA Natura namaz
ZDENKA Fitness namaz
ZDENKA Pikant namaz
ZDENKA Mediteran namaz