Promo banner

A+ A A-

Mržnja prema Turcima iskaljena na Bošnjacima

Satanski sinovi: Mržnja prema Turcima iskaljena na Bošnjacima

ratko-mladic-hapsenjeProteklih noći trebali smo spavati mirno, jer je uhapšen najtraženiji ratni zločinac. Spavali smo kao i obično mirno jer smo svi "znali" da se on ne krije u BiH, svi smo na neki čudan način "znali" i to da se on "krije" u Srbiji, osim, ako je vjerovati na riječ predsjednika Srbije g. Tadića, jedini on nije znao.

Ovih dana je aktaulno hapšenje krvoločnog monstruma Ratka Mladića, u bližoj povijesti poznat kao destruktivni đeneral, krvopija, silovatelj, prolupali ratnik koji se sveti neprijateljima iz historije i sav svoj bijes i nevjerovatnu mržnju prema Turcima iskaljuje nad Bošnjacima. Pogrešnom narodu, reklo bi se, no zadojen svekolikom mržnjom prema svemu što je bošnjačko i islamsko bio je lahko upotrebljiv instrument velikosrpskoj ideologiji koja je na svjetsku sramotu još uvijek živa.

Ubijen i bačen u Dunav, jer Srbija nema mora

Cijela svjetska javnost zna što je on sproveo u "djelo", najveći pokolj poslije Drugog svjetskog rata: silovanja, ubistva, etnička čišćenja itd., i naposljetku genocid. Njegovo mjesto u genocidu je svima jasno pa i našoj Europi. Da sam dan prije njegova hapšenja upitan kako će se odigrati hapšenje najveće zvijeri i sotonskog vojskovođe, rekao bih da po novijim dešavanjima će biti odmah ubijen i bačen u Dunav (s obzirom da Srbija nema mora). Na Srbiju u tom scenariju biće upućene sve svjetske kritike za skrivanje i pomaganje tog paganskog vojskovođe, biće poremećeni njeni odnosi sa svim zemljama svijeta, jer ne zaboravimo, Srbija je godinama obmanjivala svjetsku javnost da se Ratko Mladić ne krije u njoj, sve osim nas koji smo siti njihove iskrenosti.

Taj isti krvoločni ubica, koji za vrijeme svoga hapšenja nije nosio dugu sijedu bradu, dugu kosu, imao lažni identitet, ne on je bio u kući svoga rođaka, u Lazarevu pored Zrenjanina, u Srbiji, svojoj matici je mirno sproveden od strane policije.

Predvodnik i ratni lider satanskih sinova i vojnika je uhapšen u 69-toj godini života, za vrijeme hapšenja je imao "samo dva" pištolja koja nije upotrijebio. Nije bilo oko njega tjelohranitelja, nije pucao na "izdajnike".

Mediji su pohitili da nam prenesu njegovo loše psihofizičko stanje, kao da smo nekad i mislili da je on normalan, pričavši o njemu kao oronulom čiči koji je sit bježanja po provincijama Srbije, o njegovim bolestima, raznim nemogućnostima, tako da bi se nekome skoro pa i sažalilo na njega. Radikali iz Srbije su rekli da će mirno protestvovati, sve kao u holivudskoj produkciji, sve kao da je Emir Kusturica scenario pisao, jer odveć mi miriše na „dom za vješanje".

"Neće Mladić na Mladića"
"Pravda je zadovoljena", uskliknuo je predsjednik Tadić, čovjek bi mu još i čestitao. Dobro ste Vi nas g. Tadiću odškolovali i sve mi miriše na to da je sotonski lider, koji se "skrivao" u vašoj zemlji znao za to "hapšenje", po logici jedino u tom slučaju s vašeg aspekta je pravda zadovoljena. "Neće Mladić na Mladića", kako prenose mediji, izjava je Mladića pa se pitam šta li je sve prešućeno u ovom događaju?

Šta dobija Srbija? Poslije najtraženijeg, Mladić postaje najskuplji čiča na svijetu, za njegovo izručenje Srbija neće dobiti negativne kritike za skrivanje ratnog zločinca, dobiće pozitivne poene za izručivanje istog. Skinuće ga sebi s tereta i maksimalno iskoristiti, jer, ne daj Bože da je umro u Srbiji, bio bi samo sahranjen, a Srbija bi izgubila priliku da se prikaže pozitivcem.

Šta Mladić dobija osim osude svih normalnih ljudi svijeta? Taj krvoločni đeneral ide u Europu, u Hag, "penzioniše" se, tamo će imati maksimalan medicinski tretman, društvo s njegovim kolegama zločincima, hranu, njegu i sve što je potrebno nekome ko je pred smrt. Ne mora ni izlaziti vani, biće mu udobno, fino, toplo a i porodica će ga posjećivati, vjerovatno o trošku države.

Zadovoljni su i srpski radikali, jer kako je to odveć primjetno, satanski sinovi ne idu svi u Hag, mnogi se šetkaju lijepom nam Bosnom i Hercegovinom, a i Srbijom. Ostala im je R.S. još uvijek, mogu da uzvikuju fašističke parole, kandiduju se na izbore, traže svoja prava,
usporavaju svaki napredak BiH.

Koliko "Mladića" je ostalo poslije Mladića?

Gdje su u svoj toj priči Bošnjaci? Oni su zadovoljni, jer će se suditi Mladiću. Bez obzira što će se njemu vjerovatno suditi godinama, suđenje usporavati po već kreiranim scenarijima koji su se pokazali "dobrim", narod koji je preživio genocid je i sa činom hapšenja zadovoljan. Mnogi koji su preživjeli stravične zločine nisu doživjeli vidjeti katila sa lisicama na rukama. Po opisima medija, čudo će biti ako doživi kraj suđenja, a ako i doživi dobiće nekoliko godina zatvora koje će provesti u bolnici te umrijeti kao kolega mu Andrija Artoković. Ne, nemojte pomisliti da će biti smrtna kazna, ne, mirnodobska Europa može gledati genocid, ali osuditi na smrt Mladića, to je već drugi aršin. Ostaje im još uvijek borba za svoja prava, svoju zemlju i vjeru, kako protiv satanskih sinova tako i onih koje oni nisu uspili opametiti.

Možda je istina i između negdje, no i Srbija i Bosna i Hercegovina su slobodne zemlje te se moglo izaći u javnost i s istinom, možda u tom slučaju satanska djeca ne bi harala Bosnom i Hercegovinom i Srbijom protiveći se "izdaji" Srbije. U tom slučaju ti isti fašisti koji protestvuju po bazama fašizma diljem Balkana mogla bi mirno šetati po genocidnoj tvorevini, no oni transparentno pokazuju koliko "Mladića" je ostalo poslije Mladića. Ta ista "djeca" pokazuju koliko je fašizam prisutan u tom narodu, da se njihova svijest nije promijenila,
da fašisti nisu svi u Hagu, koji polahko dobija epitet "penzionerskog doma" fašista i ratnih zločinaca.

Gdje se skrio fašizam nakon II svjetskog rata?

Ti "protestanti" su pokazali svjetskoj javnosti gdje se skrio fašizam poslije Drugog svjetskog rata, ukazali su na svjetski problem koji još nije riješen. Nadam se da će i domaća vlast, jednako kao i svjetska, detektovati pravi problem u BiH i ne oglušiti se na "fašističko ljeto".

U 21. stoljeću ti satanski sinovi, od seljaka do visoko pozicioniranih političara, nisu u vojnim uniformama, oni su u farmericama, trenerkama, odijelima, suknjama i haljinama, još uvijek pjevaju u slavu noževa.

Mladić nije najveći problem, on je samo izraz, akter jednog jednoumlja, bolesti, egzekutor, katil, paganski i sotonski vojskovođa, a problem su "Mladići" koji još uvijek sanjaju o "Velikoj Srbiji", no moraće prestati sanjati te pogledati u čitulju, jer ime "velika Srbija" je poodavno objavljeno, a njeni i sotonini sinovi još uvijek su živi.

Hidajet Kobilica