A+ A A-

Još jedan križarski pohod protiv Islama

Zeljko_Milicevic_1001Zbog nacio-fašističkih i antiislamskih izjava u Torontu Holanđanina Geert Wildersa Željko Milićević je uputio otvoreno pismo Ministru državljanstva i useljenja i Premijeru Kanade da ne govore u njegovo ime. U pismu stoji:

Ovim se zahtijeva vrlo potrebna i temeljita promjena što se tiče Vaše javne podrške Cionizmu na jednoj strani, i mržnji protiv Islama na drugoj. Ministarstvo pod vašim vodstvom, Vlada Kanade pod vodstvom g. Harpera i Konzervativna stranka Kanade pod vodstvom Briana Mulroneya i Stephena Harpera su bili, i jesu, vođeni od Ultra-radikalne Fundamentalističke Ekstemističke Kršćanske Desnice koju većinom zastupaju Protestanti, tražeći još jedan Križarski pohod protiv Islama.

Kao Kršćanin rimo-katoličke denominacije ja Vas izvješćujem da Vi ne govorite u moje ime, niti imate dozvolu govoriti u moje ime.

Geert Wildersu, jednom ekstremistu koji javno promiče mržnju protiv Islama, je dozvoljen ulaz u moju zemlju da širi, produbljuje, učvršćuje i promiče vjersku mržnju: news.nationalpost.com

Ovo je, neupitno, urađeno s Vašim blagoslovom. Kad bi mi, u Kanadi, živjeli u pravnom društvu, ova bi osoba bila dovedena u sudnicu i podvrgnuta dužnom procesu. Međutim, pošto je dužni proces bio uspješno ukljonjen iz sistema od strane Ultra-Radikalne Fundamentalističke Kršćanske Desnice, on će biti slobodan kružiti i posipati otrov koji će izazvati krvoproliće po cijeni od tisuća ljudskih života. Ako je Osama bin Laden prouzročio gubitak tisuća ljudskih života, i ja prihvaćam tu činjenicu, vi, isto tako, ćete prouzročiti gubitak tisuća ljudskih života zbog vaše ideologije.

Da li ste ohrabreni većinskim glasom zaglupljenog kanadskog izbornog tijela, ili umorom teroriste?

Ovo, svakako, nije vrijeme da se nastavi potpaljivanje mržnje. Sama činjenica da ste vi pripravni na to ne govori dobro o budućnosti Kanade i ostalog svijeta, stoji u pismu koje je građanin i kršćanin u Kanadi potpisao Željko Milićević.

(www.bosnjaci.net)