A+ A A-

Dodijeljene nagrade za učesnike literarnog natječaja „Dova u mjesecu ramazanu“

U organizaciji Uprave za vjerske poslove Rijaseta islamske zajednice u BiH i Fondacije Mulla Sadr 3. jula 2017. god. u prostorijama Rijaseta islamske zajednice u BiH upriličena je dodjela nagrada pobjednicima literarnog natječaja Dova u mjesecu ramazanu.

05 07 2017 02 nagrade

Direktor Uprave za vjerske poslove Rijaseta islamske zajednice u BiH mr. Nusret ef. Abdibegović i direktor Fondacije Mulla Sadr Ghobad Solemaini zahvalili su se svim učesnicima na natječaju i iskazali podršku mladim autorima koji svoje literarno nadahnuće crpe iz vjerskih tema i motiva. Podsjećamo da su prva tri nagrađena autora: Kemal Čedić, Mustafa Jahić i Esad Bajić

Na svečanosti dodjele nagrada data su posebna priznanja i utješne nagrade autorima koji su svojim sadržajnim i kvalitetnim tekstovima izazvali posebnu pažnju i pozitivnu kritiku od strane komisije. Riječ je o autorima: Amaru Imamović,  Džemaludinu Poturovići Maidi Karamujić.

Fondacija Mulla Sadra obavještava sve ostale učesnike na literanom natječaju Dova u mjesecu ramazanu da u prostorijama fondacije mogu preuzeti utješne nagrade koje su svojevrsna priznanja za uloženi trud svim učesnicima na konkursu.