Promo banner

A+ A A-

Rijaset i Hifa-Petrol d.o.o potpisali ugovor o kupoprodaji naftnih derivata

Sarajevo, 05. februar 2016. – Danas su direktor Uprave za pravne i administrativne poslove Ismail-ef. Smajlović i izvršni direktor HIFA-PETROL d.o.o. g-din. Ibrahim Hozić potpisali Ugovor o kupoprodaji naftnih derivata i ostalog asortimana za potrebe Rijaseta Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini.

05 02 2016 02 ugovor hifa 1

„Hifa-petrol d.o.o. je jedna od vodećih domaćih kompanija uz koju možemo podržati projekat kupovine domaćeg i koja pruža vrhunski nivo kvaliteta nafte i naftnih derivata, ali i ostalih roba i usluga po veoma povoljnim cijenama”, istaknuo je prilikom potpisivanja ovog ugovora direktor Smajlović. 

“Na ovaj način pokazujemo spremnost da svojim kupcima, klijentima, dobavljačima, ali i poslovnim partnerima omogući da na najjednostavniji način dođu do zadovoljenja svojih potreba i zahtjeva”, kazao je izvršni direktor Hifa-petrol d.o.o g. Hozić.

Potpisan ugovor i o nabavci kancelarijskog materijala

U prostorijama Rijaseta jučer je potpisan i Ugovor o nabavci kancelarijskog, higijenskog materijala za mjesečne i godišnje potrebe, kao i  nabavci prehrambenih artikala za mjesečne i godišnje potrebe Rijaseta Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini.

Ugovor su potpisali, direktor Uprave za pravne i administrativne poslove Ismail-ef. Smajlović i direktor Cro Box-a d.o.o.  export-import g-din. Šahin Lagumdžija.