A+ A A-

Muftijstvo banjalučko posjetio muftija dr. Aziz Hasanović

Muftija dr. Aziz ef. Hasanović posjetio je 20.2.2013./10.4.1434. h.g. Muftijstvo banjalučko prvi put od preuzimanja dužnosti predsjednika Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj. Domaćin susretu bio je muftija Edhem ef. Čamdžić zajedno sa svojim suradnicima i imamima.  Muftija Čamdžić izrazio je veliko zadovoljstvo i radost zbog posjeta muftije Hasanovića. Istaknuo je dugogodišnju uspješnu suradnju tijekom koje su realizirani brojni projekti s Islamskom zajednicom u Hrvatskoj.

banj-mu-has-pos-02-2013-1

Muftija Hasanović se zahvalio na prijemu rekavši da mu je velika čast i zadovoljstvo zbog upućenog poziva za održavanjem predavanja imamima. Održano predavanje je dio seminara o kvaliteti poslovanja i provođenja glavnih i potpornih procesa unutar Islamske zajednice. Tema predavanja je bila "Mogućnosti poboljšanja kvalitete i intencije upravljanja kvalitetom kroz sustav kvalitete ISO 2001:9000". Nakon predavanja muftija Čamdžić se zahvalio na predavanju naglasivši da se Zajednica svakodnevno susreće s novim izazovima i da je zbog toga izuzetno važno održati kvalitet na najvišoj razini podižući standarde u svim procesima unutar Zajednice. Muftija Hasanović je naglasio da se u Islamskoj zajednici događaju 32 procesa, a svaki proces, ukoliko želimo da on bude u potpunosti proveden i zaštićen, mora imati utvrđenu proceduru i tomu trebamo težiti i toga se pridržavati kako bismo osigurali nesmetan i kvalitetan rad Zajednice.

banj-mu-has-pos-02-2013-2

Muftija Hasanović prisustvovao je i sastanku Muftijskog vijeća na kojemu se razgovaralo o tekućim kao i o izazovima koji će se javiti u budućnosti za Islamsku zajednicu kako u Bosni i Hercegovini tako i u Hrvatskoj.

(www.islamska-zajednica.hr