Promo banner

A+ A A-

Direktor medrese Osman ef. Redžović posjetio Olovo

Direktor medrese „Osman ef. Redžović“  Dženan ef. Handžić boravio je u Olovu, 12. marta 2015. godine. Direktora medrese primio je glavni imam Medžlisa Olovo Esad ef. Pepić.

13-03-2015-04-olovo

 

Na poziv direktora Mješovite srednje škole Muje Kućanovića, glavni imam i direktor Handžić su prisustvovali svečanoj akademiji obilježavanja dana škole „Musa Ćazim Ćatić“ u Olovu u sali Centra za kulturu i informisanje, gdje je svečano obilježen dan škole. Pored prigodnog kulturno- zabavnog programa koji su pripremili učenici škole, najboljim i najistaknutijim profesorima i učenicima direktor Mujo Kućanović je uručio pohvale i priznanja.

Direktor Mješovite srednje škole „Musa Ćazim Ćatić“ upoznao je direktora medrese „Osman ef. Redžovića“ i glavnog imama Esada ef. Pepića u radu škole a u daljem razgovoru razmijenje su informacije o djelovanju ovih obrazovnih institucija, te naglašena pozitivna suradnja sa Medžlisom IZ Olovo.

Direktor Mujo Kućanović je istakao posebno zadovoljstvo što je u Olovu boravio direktor medrese koju je on završio 1997. godine.

E. P.