A+ A A-

Potpisan ugovor o nabavci sanitetskog vozila za potrebe Doma zdravlja u Maglaju

U Hotelu ''Zenica'' u Zenici 30. jula 2014. godine potpisan je Ugovor o nabavci sanitetskog vozila za potrebe Doma zdravlja Maglaj. Potpis Ugovora upriličen je nakon bajramskog prijema povodom Ramazanskog bajrama, koji muftija zenički u saradnji sa preduzećem ''ITC'' d.o.o. Zenica priređuje za zvanice iz vjerskog, kulturnog, privrednog, društvenog i političkog života.

Ugovor su potpisali zamjenik reisu-l-uleme mr. Husein ef. Smajić i direktorica Doma zdravlja Maglaj dr. Emira Drnda-Čičeklić, u prisustvu muftije zeničkog mr. Ejub ef. Dautovića i načelnika Općine Maglaj gosp. Mehmeda Mustabašića.

maglaj-potpisivanje-ugovora-donacija1

Dom zdravlja Maglaj se obavezao da će za potrebe nabavke gore navedenog sanitetskog vozila obezbijediti tendersku dokumentaciju i obavijestiti Islamsku zajednicu u BiH o rezultatima postupka.

Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini na ime nabavke sanitetskog vozila za potrebe Doma zdravlja Maglaj uplatit će sredstva u iznosu od 96.160,80 KM na žiroračun Doma zdravlja Maglaj. Navedena sredstva dodijeljena su iz Fonda Rijaseta IZ u BiH za pomoć stanovništu u poplavljenim područjima.