A+ A A-

User privacy policy

Politika privatnosti za mobilnu aplikaciju Islamske zajednice

Ova politika privatnosti objašnjava kako Islamska zajednica prikuplja, koristi, održava i otkriva informacije prikupljene od korisnika (svaki, "Korisnik") mobilne aplikacije Islamske zajednice ("Aplikacija"). Ova politika privatnosti primjenjuje se na Aplikaciju i sve proizvode i usluge koje nudi Islamska zajednica.

Prikupljanje osobnih podataka

Možemo prikupljati osobne podatke Korisnika na razne načine, uključujući, ali ne ograničavajući se na, kada Korisnik posjeti našu Aplikaciju, registrira se, pretplati se na bilten, odgovori na anketu, ispuni obrazac i veže se na bilo koji drugi način s uslugama dostupnim u vezi s Aplikacijom. Korisnik može biti zamoljen za ime, adresu e-pošte, broj telefona i druge osobne podatke.

Upotreba prikupljenih informacija

Islamska zajednica može prikupljene osobne podatke Korisnika mobilne aplikacije koristiti za:

  • Personalizaciju korisničkog iskustva: Možemo koristiti informacije kako bismo bolje razumjeli kako naši Korisnici koriste usluge i resurse pružene u vezi s Aplikacijom.
  • Poboljšanje naše Aplikacije: Možemo koristiti povratne informacije koje nam pružaju Korisnici kako bismo poboljšali naše proizvode i usluge.

Sigurnost vaših osobnih podataka

Islamska zajednica poduzima prikladne sigurnosne mjere kako bi zaštitila od neovlaštenog pristupa, promjene, otkrivanja ili uništenja osobnih podataka korisnika, uključujući pregledanje njihovih podataka, podatke o transakcijama i podatke pohranjene na našoj Aplikaciji.

Promjene ove politike privatnosti

Islamska zajednica ima diskrecijsko pravo ažurirati ovu politiku privatnosti u bilo koje vrijeme. Kada to učinimo, reviziju ćemo ažurirati na dnu ove stranice. Preporučujemo korisnicima da često provjeravaju ovu stranicu kako bi ostali informirani o tome kako pomažemo u zaštiti osobnih podataka koje prikupljamo. Suglasni ste da je vaše odgovornost redovito pregledati ovu politiku privatnosti i biti svjesni promjena.

Prihvaćanje ovih uvjeta

Korištenjem ove Aplikacije, prihvaćate ovu politiku. Ako se ne slažete s ovom politikom, nemojte koristiti našu Aplikaciju. Vaša kontinuirana upotreba Aplikacije nakon objavljivanja promjena ovo je prihvaćanje promjena.